Κίνα Τούβλα άνθρακα μαγνησίας κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Will

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613027622865

Free call
Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd.

Εμπορική Co. εισαγωγής-εξαγωγής Xinyu Zhengzhou, ΕΠΕ.

 

Παρέχετε μια ισχυρή εγγύηση για τους βιομηχανικούς κλιβάνους!

Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd.
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας
Μάρκες: ΠΥΡΊΜΑΧΗ ΎΛΗ XINYU Αριθμός Υπαλλήλων: 50~200
Ετήσιες πωλήσεις: 6660000-8880000 Ιδρύθηκε Έτος: 1998
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

      Η εμπορική Co. εισαγωγής-εξαγωγής Zhengzhou xin yu, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχεται στο διεθνή σίδηρο και το χάλυβα, τη μεταλλουργία, το τσιμέντο, το γυαλί και άλλες υψηλής θερμοκρασίας βιομηχανίες με την ανάπτυξη των πυρίμαχων υλικών, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία, κ.λπ., και αντέχει το υψηλής θερμοκρασίας θερμικό γενικό σχέδιο εξοπλισμού, εγκατάσταση της πυρίμαχης κατασκευής, της χρήσης, της συντήρησης και των τεχνικών υπηρεσιών για την ολοκλήρωση της βιομηχανικής γενικής συμβαλλόμενης επιχείρησης κλιβάνων. Η επιχείρηση στηρίζεται στη νέα υψηλής θερμοκρασίας Co. τεχνολογίας υλικών xinyu zhengzhou, ΕΠΕ Περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας και ιδρύματος στην παραγωγή των πυρίμαχων υλικών, είναι δεσμευμένα να βελτιώσουν το σφαιρικό υψηλής θερμοκρασίας βιομηχανικό κύκλο χρήσης κλιβάνων, να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, και να παρέχουν την ποιοτική υπηρεσία!

Νέα υψηλής θερμοκρασίας Co. τεχνολογίας υλικών xinyu Zhengzhou, ΕΠΕ. Είναι επαγγελματική πυρίμαχη υλική κατασκευαστική επιχείρηση με το ανεξάρτητο νομικό πρόσωπο. Η επιχείρηση ιδρύθηκε στη δεκαετία του '90 και έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην πυρίμαχη υλική παραγωγή. Η επιχείρηση βρίσκεται στην πόλη gongyi, henan επαρχία, η οποία είναι διάσημη για την πυρίμαχη βάση παραγωγής της. Το καταχωρημένο κεφάλαιο της επιχείρησης είναι 22 εκατομμύρια yuan, η επιχείρηση έχει μια ισχυρή τεχνική δύναμη, και η επιχείρηση έχει συμμετεχθεί σε μακροπρόθεσμη τεχνική συνεργασία με το πυρίμαχο ερευνητικό κέντρο υλικών luoyang της ομάδας sinosteel, συνεχώς που ερευνά και που αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες. Με πολλούς σύγχρονες εγκαταστάσεις δομών χάλυβα, προηγμένο αυτόματο εξοπλισμό παραγωγής, περίπλοκες εξεταστικές εγκαταστάσεις και επιστημονική τεχνολογία παραγωγής, η επιχείρηση έχει περάσει iso9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008, iso14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2004 περιβαλλοντική, με ένα σύστημα διαβεβαίωσης ποιότητας ήχου. Η επιχείρηση έχει 8 σύγχρονες γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των απροσδιόριστων πυρίμαχων υλών, των φορμαρισμένων πυρίμαχων υλών, των προκατασκευασμένων πυρίμαχων υλών, των λειτουργικών πυρίμαχων υλών συνεχών ρίψεων, των λειτουργικών τμημάτων εξαερισμού κουταλών, των υψηλών - σπινέλιου τούβλα ποιοτικού μαγνήσιο-αργιλίου, υψηλά - τούβλων ποιοτικού μαγνήσιο-άνθρακα, του γλιστρώντας ακροφυσίου κουταλών, κ.λπ., με μια ετήσια ικανότητα παραγωγής 200.000 τόνων. Τα προϊόντα πωλούν καλά στο wuhan χάλυβα, το χάλυβα οκτώ, το zhuhai Yuefeng, ning το χάλυβα και άλλες επιχειρήσεις χάλυβα, και εξαγόμενος στην Ινδία, το Βιετνάμ, το Πακιστάν, την Ινδονησία, το Ιράν, την Ουκρανία και άλλες χώρες, κατά τη διάρκεια των ετών από τους εσωτερικούς και ξένους χρήστες της εξάρτησης και έπαινος. Τα τελευταία χρόνια.

       Προκειμένου να προσαρμοστεί στο νέο τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης εσωτερικών και ξένων επιχειρήσεων χάλυβα, η επιχείρηση έγκαιρη ρυθμίζει τη επιχειρησιακή στρατηγική της, υιοθετεί το συνδυασμό ισχυρών και ισχυρών, συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων, για να παρέχει το σχέδιο προϊόντων, την έρευνα και την ανάπτυξη, την επιτόπια κατασκευή και την τεχνική μιας στάσης ποιοτική ακολουθώντας υπηρεσία καθοδήγησης. Για να εξετάσουν τα προβλήματα πελατών με το γρηγορότερο τρόπο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες πελατών. Η επιχείρηση θα είναι «ποιότητα για την επιβίωση, επιστήμη και η τεχνολογία για την ανάπτυξη» για το σκοπό, είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τους νέους και παλαιούς χρήστες ειλικρινά, να δημιουργήσει λαμπρό.

 

 

Ιστορία

Το 1995, επένδυσε 6 εκατομμύρια yuan για να χτίσει ένα εργοστάσιο στο baitupo, κωμόπολη beishankou, πόλη gongyi.

Το 1997, η επιχείρηση καθιέρωσε και έβαλε σε λειτουργία μια γραμμή παραγωγής με μια ετήσια παραγωγή 60.000 τόνων για τα οριστικοποιώντας και unfinalizing προϊόντα. Μια καινούρια τηλεοπτική σειρά των προϊόντων τούβλου μαγνησία-άνθρακα αναπτύχθηκε και εφαρμόστηκε στη wuhan ομάδα σιδήρου και χάλυβα Κίνας. Η ζωή φούρνων της κουτάλας αυξήθηκε από τους αρχικούς 30-40 φούρνους σε 60-80 φούρνους, και η ζωή ρίψης της κουτάλας αυξήθηκε από 5 ώρες σε 12 ώρες με τη χρησιμοποίηση του επιστρώματος μαγνήσιου αντί της μόνωσης του πιάτου tundish συνεχών ρίψεων.

Από το 1997 ως το 2002, έχει καθιερώσει τις συνεταιριστικές σχέσεις με το baishan σίδηρο xinjiang & την ομάδα χάλυβα, τη wuhan ομάδα σιδήρου & χάλυβα, tianjin rongcheng την ομάδα σιδήρου & χάλυβα και τη zhongyuan ειδική ομάδα χάλυβα για να παρέχει τα προϊόντα και τις γενικές υπηρεσίες συμβάσεων για την κουτάλα και τα μέσα τουκουτάλα.

Το 2002, το εργοστάσιο επεκτάθηκε, με 4 νέους Τύπους 1000 τόνων και 4 νέους Τύπους 630 τόνων, και 2 νέες αποθήκες εμπορευμάτων 2000 τετραγωνικών μέτρων, με μια ετήσια παραγωγή 200.000 τόνων.

Το 2005, η επιχείρηση αγόρασε 50.000 τετραγωνικά μέτρα του βιομηχανικού εδάφους στο βιομηχανικό πάρκο beishankou, έχτισε ένα νέο εργοστάσιο, και έχτισε μια ημιαυτόματη γραμμή παραγωγής με μια ετήσια παραγωγή 200.000 τόνων.

Από το 2008 ως το 2015, άλλα 30 εκατομμύρια yuan επενδύθηκε στην περαιτέρω βελτίωση το εργοστάσιο και αναβαθμίζει την ημιαυτόματη γραμμή παραγωγής. Επιπλέον, υπάρχουν 2 νέα κτίρια γραφείων, μια μεγάλη αποθήκη εμπορευμάτων 3000 τετραγωνικών μέτρων, ένας μύλος 4R Ramon, 165 μετρούν τον υψηλής θερμοκρασίας κλίβανο σηράγγων, 200 νέος ξεραίνοντας κλίβανος, 15 τόνοι του οχήματος και άλλου εξοπλισμού.

Το 2018, σε απάντηση στο περιβάλλον της Κίνας η πολιτική προστασίας, 10 εκατομμύρια yuan θα επενδυθεί για να αναβαθμίσει τα μη-οριστικοποιημένα προϊόντα.

Το 2018, σε απάντηση στην κλήση μιας ζώνης και ενός δρόμου, η επιχείρηση άνοιξε μια εν πλήρη κυριότητα θυγατρική εξωτερικού εμπορίου και ξεκίνησε την ανεξάρτητη διεθνή επιχείρηση.

Τον Ιούλιο του 2019, μια νέα γραμμή παραγωγής με μια ετήσια παραγωγή 1,5 εκατομμυρίων τόνοι νέου αυτόματου τα προϊόντα θα χτιστεί, και μια επένδυση 6 εκατομμύρια yuan θα επενδυθεί για να αναβαθμίσει και να μεταποιήσει τα οριστικοποιημένα προϊόντα.

Ως τα τέλη του 2019, η επιχείρηση έχει 8 κατώτερα λειτουργικά τμήματα, 1 ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, 5 σταθερά και που αποσπιούνται γραμμές παραγωγής, και η περιεκτική ετήσια ικανότητα παραγωγής της έχει φθάσει σε 2,3 εκατομμύρια τόνοι.

Υπηρεσία
 • 1. Η πυρίμαχη ύλη Xinyu παρέχει ότι οι ελεύθερες pre-sale διαβουλεύσεις/η ελεύθερη πυρίμαχη ύλη markingXinyu δειγμάτων μπορούν να παρέχουν το γενικό σχέδιο του κλιβάνου.

 • 2. Η πυρίμαχη ύλη Xinyu παρέχει 12 ώρες της γρήγορης pre-sale απάντησης και των ελεύθερων διαβουλεύσεων. Οι πελάτες μπορούν να πάρουν οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης.

 • 3. Οι πυρίμαχες ύλες Xinyu παρέχουν το ελεύθερο δείγμα που κάνει και που εξετάζει.

 • 4. Η πυρίμαχη ύλη Xinyu υιοθετεί το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου παραγωγής.

 • 5. Προηγμένος εξοπλισμός δοκιμής πυρίμαχων υλών Xinyu χρήση, όπως: μεγάλο μικροσκόπιο ανάλυσης εικόνας, συμπιεστική μηχανή δοκιμής δύναμης, φούρνος δοκιμής αντίστασης θερμικού κλονισμού. Έχουμε καθιερώσει ένα τέλειο και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

 • 6. Γρήγορη παράδοση ημερών υποστήριξης 1-7 υλικών Xinyu πυρίμαχη, έχουμε έναν μεγάλο αριθμό παραγωγής και σημείο, συμβατικά ανθεκτικά υλικά, παρέχουμε το γρήγορο χρόνο παράδοσης ημερών 5-7. Για τις μεγάλες διαταγές και τις ειδικές απαιτήσεις, θα σας εξετάσουμε πρώτα και θα παραγάγουμε τα αγαθά για σας στην πρώτη φορά.

 • 7. 24ωρος χρόνος απόκρισης υπηρεσιών μεταπωλήσεων: εγγυώμαστε να παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων μέσα σε 24 ώρες επάνω στην παραλαβή της ανακοίνωσης του πελάτη.

 • 8. Επίσκεψη τηλεφωνικής επιστροφής: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα καλέσει τους χρήστες κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τη θέση εργασίας των προϊόντων, ώστε να βρεθούν και να λυθούν τα προβλήματα.

 • 9. Οι πυρίμαχες ύλες Xinyu παρέχουν τις επιτόπιες οδηγίες εγκαταστάσεων.

 • 10. Για περισσότερες πληροφορίες για τις πυρίμαχες ύλες, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις διαβουλεύσεις σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει μια ομάδα παραγωγής 150 ανθρώπων, μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης 15 ανθρώπων, μια ομάδα πωλήσεων 20 ανθρώπων, μια ομάδα υπηρεσιών μεταπωλήσεων 8 ανθρώπων, μια διοικητική ομάδα γραφείων 10 ανθρώπων και μια ομάδα εξωτερικού εμπορίου 6 ανθρώπων

 

Κίνα Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Zhengzhou Xinyu Import Export Trade Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 • Felix Asokwah

 • MIan Farhan

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας